• Hrvatski
  • English
 • Waves Denim Bar & Club

  Nova destinacija za sve ljubitelje gastronomije i kvalitetnog druženja uz fina vina…

  Pružamo catering po dogovoru, te mogućnost zakupa lokala za evente !

  U samom centru Zagreba, u Mesničkoj ulici 6, smještena je nova destinacija za sve ljubitelje gastronomije i kvalitetnog druženja uz fina vina, “Waves” bar i  restoran.

  Waves je svoj naziv dobio zbog valova ljubavi, ‘waves of love’. Ljubavi prema jedrenju, moru, suncu, prijateljima, dobroj hrani i vinu. Upravo je takav i koncept odabran za ovaj denim bar i restoran u Zagrebu – red dobre zabave, red kvalitetne hrane i red dobrog vina.

  Vlasnica Sandra Barulović detaljnije pojašnjava: ‘U prostor Wavesa su implementirane sekvence mog života u kojem sam slijedila intuiciju i radila što me čini sretnom. U realizaciji projekta za restoran u Zagrebu, uz sebe sam imala ljude na mojoj valnoj duljini, a tko uđe u prostor prekrije ga val optimizma, tako da je tu puno raznih valova.’

  Projekt prostora za restoran je radio arhitekt Damir Radaković, a samo uređenje je kombinacija industrijskog i modernog. U prostoru u kojem u detaljima i osvjetljenju prevladavaju nijanse plave i ljubičaste možemo naići na strahovito puno zanimljivih detalja poput šanka s raznim fotografijama, dva ručno rađena lustera napravljena od raznih čaša, zanimljivih vaza koje izgledaju kao iz priča u ‘1001 noći’, stolova sa sedefom koji izgledaju kao dijelovi školjaka, stropa s bočicama parfema i zidova s imenima svjetskih gradova. Cijeli je bar podijeljen u dva dijela gdje je jedan namijenjen pušačima, a jedna od zanimljivosti svakako je i Gift Shop. Naime, u sklopu, Wavesa postoji mali gift shop u kojem će se moći pronaći domaći hrvatski autohtoni proizvodi poput maslinovog ulja, narancina, domaćih rakija i sireva.

  Ovaj moderan, urban prostor ima kreativan koncept kuhinje u kome se svakodnevno na bazi svježih lokalnih namirnica  sa obližnje tržnice Dolac predstavljaju nova jela. Novost u cijelom konceptu je brunch koji se služi subotom a cjelokupna  ponuda se izmjenjuje  ovisno o ponudi namirnica ali i trenutačnoj inspiraciji glavnog kuhara. Tako ćete u Wavesu moći  pojesti tuna burger sa aioli umakom, beef tortilju sa povrćem, egg sendvič s hrskavom slaninom, razne juhe i gazpacha  ali uvijek i nekoliko slasnih predjela u talijanskom stilu poput bruschetta te raznih glavnih jela  uključujći i wok.  Kreativan  niz uvijek možete zaokružiti nekom od slastica i dobrom čašom vina te raznim rakijama.

  Osim toga  kroz tjedan  i vikendom u Wavesu moći ćete uživati u after work ponudi jela i pića kako bi se ljudi nakon posla mogli  opustiti u ugodnom ambijentu restorana,  te uživati u živoj muzici i čaši vina. Upravo zato, Waves bar i restoran nudi veliki izbor vina na čaše.