• Hrvatski
  • English
 • Waves Denim Bar & Club

  Nova destinacija za sve ljubitelje gastronomije i kvalitetnog druženja uz fina vina…

  Pružamo catering po dogovoru, te mogućnost zakupa lokala za evente !

  U samom centru Zagreba, u Mesničkoj ulici 6, smještena je nova destinacija za sve ljubitelje gastronomije i kvalitetnog druženja uz fina vina, “Waves” bar i  restoran.

  Waves je svoj naziv dobio zbog valova ljubavi, ‘waves of love’. Ljubavi prema jedrenju, moru, suncu, prijateljima, dobroj hrani i vinu. Upravo je takav i koncept odabran za ovaj denim bar i restoran u Zagrebu – red dobre zabave, red kvalitetne hrane i red dobrog vina.

  Vlasnica Sandra Barulović detaljnije pojašnjava: ‘U prostor Wavesa su implementirane sekvence mog života u kojem sam slijedila intuiciju i radila što me čini sretnom. U realizaciji projekta za restoran u Zagrebu, uz sebe sam imala ljude na mojoj valnoj duljini, a tko uđe u prostor prekrije ga val optimizma, tako da je tu puno raznih valova.’

  Projekt prostora za restoran je radio arhitekt Damir Radaković, a samo uređenje je kombinacija industrijskog i modernog. U prostoru u kojem u detaljima i osvjetljenju prevladavaju nijanse plave i ljubičaste možemo naići na strahovito puno zanimljivih detalja poput šanka s raznim fotografijama, dva ručno rađena lustera napravljena od raznih čaša, zanimljivih vaza koje izgledaju kao iz priča u ‘1001 noći’, stolova sa sedefom koji izgledaju kao dijelovi školjaka, stropa s bočicama parfema i zidova s imenima svjetskih gradova. Cijeli je bar podijeljen u dva dijela gdje je jedan namijenjen pušačima, a jedna od zanimljivosti svakako je i Gift Shop. Naime, u sklopu, Wavesa postoji mali gift shop u kojem će se moći pronaći domaći hrvatski autohtoni proizvodi poput maslinovog ulja, narancina, domaćih rakija i sireva.

  Waves Restoran i bar u kojem je moguće doručkovati brojne ukusne omlete i sendviče, ručati i večerati specijalitete iz woka, s grilla kao i razna tradicionalna hrvatska jela, a moguće je popiti kavu ili kakvo osvježavajuće ili ozbiljnije piće u baru i sve to u lijepom, toplom te nesvakidašnjem ambijentu.

  Waves već nekoliko godina poslužuje zadovoljne posjetitelje, kako domaće tako i one strane kojih je u Zagrebu sve više. Kuhinja im se temelji na kreativnim načelima. Namirnice koje nabavljaju isključivo su svježe, najčešće s obližnjeg Dolca, a prema ponudi s te tržnice svakodnevno se kreiraju tradicionalni meniji na moderan način. U Wavesu također sami spravljaju zagorske štrukle, tjestenine, deserte ali i umake koji su neizostavni sastojak njihovih sendviča i drugih jela.

  Waves nudi bogatu odabranu paletu hrvatskih vina , rakija i craft piva.